24 / 04 / 2024

Panaroma Suites ödeme planı

Panaroma Suites ödeme planı

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Verra Suites Beykoz ödeme planı!

Verra Suites Beykoz ödeme planı haberimizde yer alıyor. İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Bayraklı Modda Suites ödeme planı!

8 katlı tek blok şeklinde yükselen Modda Suites projesi 72 daireden meydana geliyor. Ontan Modda Suites fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. İşte Bayraklı Modda Suites ödeme planı...

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de teslimler 16 ay sonra!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de şubat ayında inşasına başlanan 'Panaroma Suites by KLK’da teslimler 16 ayda gerçekleşiyor.

KLK Yapı Panorama Suites 2017'de teslim!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Üniversite öğrencilerinin yeni adresi Panaroma Suites by KLK!

Panaroma Suites by KLK, üniversite öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ortalama metrekare birim fiyatı 8 bin TL olan Panaroma Suites by KLK, yürüme mesafesindeki Koç Üniversitesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Panaroma Suites ödeme planı Haberi

Panaroma Suites ödeme planı

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer sırtlarında hayata geçirilen 'Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor. KLK YAPI'nın; faizsiz, banka kredisiz kendi bünyesinde sağladığı ödeme kolaylıklarıyla sunulan dairelerin dayalı döşeli anahtar teslimi tarihi ise 2017 yılı Ağustos ayı olarak planlandı.


'Panaroma Suites by KLK'da, çatı ve bahçe dubleksleri, 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan 'Panaroma Suites by KLK'da; daireler oturma gruplarından yatak odasına, televizyondan beyaz eşyaya kullanışlı dolaplarla döşenmiş olarak anahtar teslimleri gerçekleştiriliyor.


Koç Üniversitesi'ne 5 dakika, Boğaziçi Üniversitesi'ne 20 dakika, İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 10 dakika ve Işık Üniversitesi'ne 10 dakika mesafede bulunan 'Panaroma Suites by KLK'; bölgedeki özel üniversitelere yakınlığı nedeniyle özellikle öğrenciler ve...