23 / 04 / 2024

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Panaroma Suites by KLK

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.



KLK Yapı'nın Panaroma Suites Zekeriyaköy projesi 5 bin metrekare alanda inşa ediliyor.174 daire ve 4 dükkandan oluşan projede daire büyüklükleri 48 ila 80 metrekare arasında değişiyor.


Her bütçeye uygun ev seçenekleri bulunan Panaroma Suites Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlenirken konut alacaklara 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuldu. Konutların teslimlerinin  Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


İstanbul Sarıyer'de gerçekleştirilen  Panaroma Suites projesi konumu, sahip olduğu benzersiz özellikleri ve cazip ödeme seçenekleri ile konut sahiplerini bekliyor.


Projede birbirinden özel ve farklı yaşam alanları, çatı-bahçe dubleksler, konut sahipleri için, ftness, sauna, buhar odası, yüzme havuzu ve  çocuk oyun alanları yer alıyor.


Panaroma Suites Zekeriyaköy evleri Kilyos Sahiline 10, Sarıyer Ormanları'na 1, İstinye Park'a 12 ,3. köprü ve Maslak'a 10 dakika mesafede yer alıp doğanın yanı başındaki konumu sosyal alanları ve yatırım değeri ile konut sahiplerine beklentilerin üzerinde bir yaşam vadediyor.


Adres : Zekeriyaköy Mah. Kandilci Sok. Sarıyer/İstanbul

Tel : 0212 283 01 28

Web: http://www.klkpanaroma.com/


Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi



projeye sor



Geri Dön