26 / 04 / 2024

panorama suites klk

panorama suites klk

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de teslimler 16 ay sonra!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de şubat ayında inşasına başlanan 'Panaroma Suites by KLK’da teslimler 16 ayda gerçekleşiyor.

KLK Yapı Panorama Suites 2017'de teslim!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Üniversite öğrencilerinin yeni adresi Panaroma Suites by KLK!

Panaroma Suites by KLK, üniversite öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ortalama metrekare birim fiyatı 8 bin TL olan Panaroma Suites by KLK, yürüme mesafesindeki Koç Üniversitesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık!

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. KLK Panorama Suites projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor...

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Panaroma Suites by KLK, Adana'da görücüye çıkıyor!

KLK YAPI, tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ‘Panaroma Suites by KLK’ ilk kez 18-21 Şubat’ta Adana İnşaat Fuarı’nda tanıtılacak. Fuarda ‘Panaroma Suites’, lansmandan da önce ilk kez görücüye çıkacak.

Via/Port Houses Suites'in lansman fiyatları belli oldu! 174 bin TL'ye!

 The World of Via/Port projesinin devamı niteliğini taşıyan Via/Port Houses Suites'in lansman fiyatları belli oldu. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 174 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Delüksia Suites Ataşehir'de 193 bin 500 TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Toplam 220 konuttan meydana gelen Deluxia Suites; Batı Ataşehir'de konumlandırıldı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 193 bin 500 TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Rixos Elysium Suites'te metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar!

Rixos Elysium Suites Taksimde bulunan 1 oda 1 salon dubleks konutların ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar ile 8 bin 250 dolar arasında değişiyor. Proje için banka kredisi kullanılabiliyor. Veya peşin ödeme yapılabiliyor

panorama suites klk Haberi

panorama suites klk

KLK Yapı'nın Panaroma Suites Zekeriyaköy projesi 5 bin metrekare alanda inşa ediliyor.174 daire ve 4 dükkandan oluşan projede daire büyüklükleri 48 ila 80 metrekare arasında değişiyor.


Her bütçeye uygun ev seçenekleri bulunan Panaroma Suites Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlenirken konut alacaklara 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuldu. Konutların teslimlerinin  Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


İstanbul Sarıyer'de gerçekleştirilen  Panaroma Suites projesi konumu, sahip olduğu benzersiz özellikleri ve cazip ödeme seçenekleri ile konut sahiplerini bekliyor.


Projede birbirinden özel ve farklı yaşam alanları, çatı-bahçe dubleksler, konut sahipleri için, ftness, sauna, buhar odası, yüzme havuzu ve  çocuk oyun alanları yer alıyor.


Panaroma Suites Zekeriyaköy evleri Kilyos Sahiline 10, Sarıyer Ormanları'na 1, İstinye Park'a 12 ,3. köprü ve Maslak'a 10 dakika mesafede yer...