26 / 04 / 2024

Doğtaş'tan öğrencilere önce burs sonra iş!

Doğtaş'tan öğrencilere önce burs sonra iş!

Meknları yenilikçi tasarım ve modern çizgisiyle farklılaştıran Doğtaş, Biga Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Dekorasyon Bölümü öğrencilerinin tamamına burs veriyor



 

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Doğtaş, mobilya bölümünde okuyan öğrencilere destek vererek, sektöre geleceğin profesyonellerini kazandırıyor.

Doğtaş, Mobilya Dekorasyon bölümünde okuyan tüm öğrencilere öğrenim süreleri boyunca burs ve mezuniyet sonrasında ise iş imkanı sağlayarak, Eğitim-Sanayi işbirliğine örnek oluşturuyor.

Ayrıca Biga Meslek Yüksek Okulu Mobilya Dekorasyon Bölümünde okuyan öğrencilere de staj ve sektörel fuarlara katılım imkanları sunan Doğtaş, okulda kurduğu atölye ile öğrencilerin mesleki deneyim kazanmalarına yardımcı oluyor.

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan; Eğitime destek olmak Doğtaş olarak bizim için çok önemli. Amacımız; bir yandan her geçen yıl büyüyen ve güçlenen Türk mobilya sektörümüz için eğitimli ve kaliteli profesyonellerin yetiştirilmesine destek olmak, diğer yandan bölge insanının kalkınmasına da katkı sağlamak. Bu yıl desteğimize, başlangıç olarak Biga Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Dekorasyon Bölümü öğrencilerinin tamamına burs vererek başladık. Yine Biga Meslek Yüksek Okulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümü öğrencilerinin mesleki deneyim kazanmalarına yardımcı oluyoruz. Gelecek yıllarda bu desteği sürdürmekle birlikte, çeşitlendirmeyi ve daha çok öğrenci sayısına ulaşmayı amaçlıyoruz. dedi.

Sektörde yenilikleri ile dikkat çeken Doğtaş, sosyal sorumluluk bilinciyle üniversite-sanayi işbirliğine ve eğitime destek vermeye devam edecek.

 


Geri Dön