26 / 04 / 2024

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 



Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilmiş olan Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme raporunun revizyonu sonucunda, önceki dönem 9,34 olarak belirlenen Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notunun artışı, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum sağlama konusunda gösterdiği titizliği ve BİST Kurumsal Yönetim Endeksi'nde her geçen döenmde gelişerek sürdürme hassasiyetini ortaya koyuyor. 

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme yeni dönem notuna ilişkin bilgiler tabloda belirtildi. 

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilmiş olan Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme raporunun revizyonu sonucu, önceki dönem 9,34 olan Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notumuz 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 olarak belirlenmiştir.

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notumuzun artışı; Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum sağlama konusunda gösterdiği titizliği ve BİST Kurumsal Yönetim Endeksi'nde her geçen dönem gelişme göstererek devam etme hassasiyetini göstermektedir.

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme yeni dönem notumuz 9,42'un alt başlıklar itibariyle ağırlıkları ve dağılımı aşağıdaki gibidir;

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!


Geri Dön