19 / 04 / 2024

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davasında temyiz yoluna başvuruldu!

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davasında temyiz yoluna başvuruldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açılan 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulması davasında hukuki süreç devam ediyor...



Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) daha önce özel durum açıklaması yoluyla kamuya duyurulan ve henüz sonuçlanmamış hususlar hakkında açıklama yaptı.

19 Eylül 2016 tarihli ÖDA güncellemesi ile duyurulan 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin Doğuş GYO tarafından açılan davanın reddine dair karara karşın temyiz yoluna başvuruldu. Hukuki süreç devam ediyor.  

Doğuş GYO'nun KAP açıklaması: 
SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.

19.09.2016 tarihli ÖDA güncellemesi ile duyurulan 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin tarafımızca açılan davanın reddine dair karara karşın temyiz yoluna başvurulmuş olup hukuki süreç devam etmektedir. 


Geri Dön