26 / 04 / 2024

Dolar 20 TL mi olacak yoksa dibi mi boylayacak? Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Çabuk koşup bakın

Dolar 20 TL mi olacak yoksa dibi mi boylayacak? Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Çabuk koşup bakın

Dolar kuru bu hafta oldukça hareketli geçti. ABD tahvil verilerinin açıklanması ve dolar endeksindeki düşüşlerle dolar/TL kuru değer kaybetti. Doların ne kadar olacağı ise araştırılmaya devam ediyor. Dolar 20 TL olacağını söyleyen analistlere karşılık dibi boylayacak diyenler var. Peki dolar ne olac



Son dakika dolardaki gelimeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Güçlü dolar, bu hafta içi kritik gelişmelerle birlikte oldukça değer kaybetti. ABD tahvil verilerinin düşük gelmesi ve dolar endekisinin 112 seviyelerinden 109 seviyesine kadar gerilemiş olması doların değer kaybetmesine neden oldu.

Öte yandan dolar yatırımcıları, doların ne kadar olacağını merak ederken; analitlerin yorumlarını yakından takip ediyor. Bazı analistler doların 20 TL olacağını söylerken bazı analistler ise doların dip rakamlara düşeceğini belirtti. Bu dolar yorumları karşısında kafası karışan yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek m, düşecek mi?'' sorusunu araştırmaya başlarken Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. 


Geri Dön