26 / 04 / 2024

Dolar 40 TL mi olacak? Merkez Bankası'ndan resmi açıklama geldi

Dolar 40 TL mi olacak? Merkez Bankası'ndan resmi açıklama geldi

Doların yıl sonuna kadar 40 TL'ye ulaşacağı yönündeki asparagas haberleri, Merkez Bankası tarafından yapılan asparagas haberlerden sonra Merkez Bankası tarafından yapılan açıklama, vatandaşları biraz olsun rahatlattı. Merkez Bankası'nın anketinde yıl sonu doların tahmini 19. 65 TL oldu.



Türkiye'de dolar kurunun ciddi şekilde yükselmesinin ardından dolarla ilgili spekülasyonlar da arttı. Bu spekülasyonlara son olarak doların yıl sonuna kadar 40 TL'ye kadar yükseleceği spekülasyonu geldi. Merkez Bankası tarafından yayınlanan yıl sonu dolar beklentisi anketi, bu sorunun cevabını da bir nebze olsun vermiş oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön