26 / 04 / 2024

Dolar bugün ani fren yapar mı? Dolarda son dakika gelişmeleri!

Dolar bugün ani fren yapar mı? Dolarda son dakika gelişmeleri!

Dolar/TL milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lir oldu? sorusu araştırılırken, son zamanlarda agresifleşen dolar kurunun bugün ani fren yapması bekleniyor. İşte son dakika dolar kuru.



Dolar/TL merakla takip ediliyor. Dolardaki son dakika gelişeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Dolar kaç lira? İşte son dakika dolardaki gelişmeler...

Dolar bugün ani fren yapar mı? Dolarda son dakika gelişmeleri!

DOLAR KAÇ TL 26 MAYIS 2022?

Dolar kuru son günkerde agresif hal aldı. Üst üste yükselişe geçen dolar yatırımcılar ve döviz kurunu takip edenler tarafından araştırılıyor.  Dolar/TL bugün alış fiyatı 16,39 lira, satış fiyatı 16,50 lira seviyesinde.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön