20 / 04 / 2024

Dolar bugün kaç lira?

Dolar bugün kaç lira?

Döviz kurları 2022 yılının ilk haftasına yüzde 2 yükselişle başladı. Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününde 13,58 liradan işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru bugün güne 13,58 liradan başladı. Aynı dakikalarda Euro/TL ise 15,35 bandında işelm görüyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar endeksi, şu saatlerde önceki kapanış seviyesine göre 0,1 üzerinde 96,3 bandında dengelenirken, euro/dolar paritesi ise yüzde 0,2 azalarak1,1290'dan alıcı buluyor.

Dün, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 14-15 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği toplantı tutanakları yayınlandı.

Dolar bugün kaç lira?

Politika faizinin yüzde 0-0,25 aralığında sabit tutulduğu ve varlık alımlarını düşürme hızının artırıldığı son toplantı tutanaklarında, faiz oranlarında artış olasılığının beklenenden daha erken yükseldiği vurgulandı.

Fed tutanakları ışığında erken faiz artırımı ihtimalinin artmasıyla dolar küresel olarak güçlendi.

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön