25 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 13 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 13 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 13 Ekim Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,59 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 13 Ekim Perşembe kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 13 EKİM PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 13 Ekim Perşembe günü, Dolar/TL, yeni güne yükseliş ile başlamasının başlamasından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 18,5880'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 azalış ile 18,0110'dan, sterlin/TL yatay seyirle 20,6150'den satılıyor.

İşte 13 Ekim Perşembe güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, şu sıralarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 113,4 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 değer kaybıyla 0,9690'dan işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın dördüncü gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 azalışla 18,0110'dan işlem gördü. Dolara bakarsak da dolar/TL, güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor. Analistler, bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesi piyasalarda temkinli duruşun öne çıktığını söyledi

Diğer yandan da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski ve gerçek bir tehlikesi var." şeklinde açıklama yaptı. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin adımlarından ne zaman vazgeçeceğine dair soru işaretlerinin bugünkü enflasyon verileri ile azalabileceğini aktaran analistler, beklenti üzeri gelen bir verinin piyasa fiyatlamalarını daha da bozabileceğine dair bazı açıklamalarda bulunuldu.

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

12 Ekim evde bakım maaşı yattı mı? İşte 12 Ekim 2022 evde bakım maaşı yatan iller!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön