23 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 31 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 31 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 31 Ekim Pazartesi günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar olur? İşte 31 Ekim Pazartesi dolar kuru…



31 Ekim Pazartesi dolar kuru ne kadar oldu? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Piyasaların açıldığı haftanın birinci gününde yani 31 Ekim Pazartesi günü dolar kaç TL oldu?

 Bir süredir dar bantta yatay hareket eden dolar/TL, geçtiğimiz gün de bu seyrine devam ederek günü 18,66 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üstünde tamamladı. İşte 31 Ekim Pazartesi günü dolar kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar kurunun yarından sonra, kritik gelişme ile birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor. Çarşamba günü gerçekleştirilecek toplantı ile Fed faiz kararının açıklanması bekleniyor. Açıklanacak karar için beklentiler 75 baz puan artışı olması doğrultusunda.

Fed açıkladığı karar ile yarından sonra 75 baz puan artırırsa dolar tekrar yükselişe geçecek. Fed Eylül ayında da faiz oranlarını da 75 baz puan artırmıştı ve karar sonrasında dolar hızla yükselişe geçti.

Dolar bugün ne kadar? 31 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön