26 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 3 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 3 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 3 Kasım Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 3 Kasım Perşembe kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 3 KASIM PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne düşüşle başlamasından hemen sonra 18,62 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 3 Kasım Perşembe gününe, dolar/TL, bugüne ise sınırlı düşüşle başlamasından sonra saat 10.45 itibarıyla önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,06 altında 18,6180'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,5 azalışla 18,1970'ten, sterlin/TL yüzde 0,4 düşüşle 21,1420'den satılıyor.

İşte 3 Kasım Perşembe güncel döviz kurları…

Euro/dolar paritesi yüzde 0,4'lük azalış ile 0,9780 seviyesinde hareket ederken, bugün açıklanacak İngiltere Merkez Bankası, faiz kararı öncesi sterlin/dolar paritesi yüzde 0,4 değer kaybı ile 1,1340'tan işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın dördüncü gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 azalış ile 18,10'tan işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,62 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, Fed'in faiz artırım büyüklüğünü ne zaman azaltmaya başlayacağı hakkında beklentilerin henüz net bir şekil almadığını belirterek, "kümülatif sıkılaşma" ifadesi anlaşılana kadar döviz piyasasında oynaklığın sürebileceğini söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel çaptaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar.

10 yıllık tapu bozulur mu?

VakıfBank emekli promosyonu Kasım ayında ne kadar arttı?

Kasım ayı kira artış oranı 2022 belli oldu mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön