25 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 5 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 5 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün yani 5 Temmuz Salı günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların araştırdığı konulardan biridir. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 5 Temmuz Salı günü dolar ne kadar? şeklinde araştırılıyor. İşte 5 Temmuz dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 5 TEMMUZ SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 5 Temmuz Salı günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolara dair 5 Temmuz güncel rakamlar şöyle; dolar güne yükselişle başlamasının ardından 16,89 seviyelerinde işlem görmeye devam etti. Dün yükseliş eğiliminde olan dolar günü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,3 üzerinden 16,8158’ten kapattı. 5 Temmuz Salı günü saat 10.15 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,4 artışla 16,8870’ten işlem gördü.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro da haftanın ikinci gününde araştırılıyor. Euro 5 Temmuz Salı gününü de merakla sorgulanıyor.  Euro’ya TL cinsinden bakıldığında dolarla aynı dakikalarda yüzde 0,2 değer kazanarak 17,5650'den işlem gördü. 

Dolar kuru açıklanan BDDK kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabını vatandaşlar araştırıyor.  Dolar, geçtiğimiz günlerde BDDK’nın aldığı finansal kararlarından sonrası düşüş yaşamıştı. Ancak yeni haftaya yani 5 Temmuz Salı günü yükseliş eğilimi içine girdi.

TOKİ Ağustos 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? 2022 TOKİ başvuruları ne zaman?

Peugeot 208 Temmuz 2022 fiyat listesi! Peugeot modelleri ve kampanyalı 0 km fiyat listesi!

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön