19 / 04 / 2024

Dolar fırtınası her şey yerle bir olabilir! Analistler tek tek uyardı!

Dolar fırtınası her şey yerle bir olabilir! Analistler tek tek uyardı!

FED ve Merkez Bankası kararından sonra doların göreceği yeni rakam merak konusu oldu. Analistler doların büyük bir fırtına başlatacağını açıkladı. İşte doların 3 gün  sonra göreceği rakam...



FED ve Merkez Bankası kararından sonra doların göreceği yeni rakam merak konusu oldu. Dolara yatırım yapmak isteyne ve yapan vatandaşlar, bir sonraki hamlesini, itina ile planlamaya başladı. Analistlerden peş peşe uyarılar geldi. Analistler dolarda 3 gün sonranın çok kritik olduğunu belirtti.

Halkın heyecanla takip ettiği dolarda bir sonraki seviye araştırılıyor. Bir çok kişi, "Dolara yatırım yapılır mı? Dolar satalım mı? Dolar almanın zamanı mı?" gibi soruların peşine düştü. Herkes ilgi ile araştırma yaparken, analistler dolar için 3 gün sonraya vurgu yaptı.

Amerika Birleşik Devletleri ağustos ayı tüketici enflasyonunun (TÜFE) açıklanması ve FED'in 75 baz puanlık faiz artış yapması, doların kaderini baştan yazdı. Enerji krizinin Avrupayı esir etmesi ile güç kazanan dolar, Euro ile büyük bir yarışa girdi. Euro/Dolar paritesi şu dakikalarda 0.96 seviyelerinde geziniyor. Analistler doların yakın zamanda yeni bir rekor kırmasının kaçınılmaz bir gerçek olduğunun altını çizdi.

İşte doların 3 gün  sonra göreceği rakam...


Geri Dön