25 / 04 / 2024

Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

Dolar ve altın piyasaları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla izlenirken, analistler; doların 2 ay sonra geleceği rakamı duyurdu. Zirvenin yeni sahibi dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!



DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar kurunda son dakika rakamlar yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve doalr almak isteyenler ''bugün dolar ne  kadar, dolar kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Dolar kuru dün gece 18,76 TL zirvesyi gördükten sonra uzun soluklu olarak 18,53 TL seviyesinde değerlendi. Dolar kuru bugün de dünkü seviyesini koruyor. Dolar alış fiyatı 18,53 TL, satış fiyatı 18,54 TL seviyesinde işlem görüyor.

EURO'DA SON DURUM NE?

Euro kuru bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Euro hafatnın dördüncü işlem gününe 18 liranın altında başladı.

Bugün yatırımcılar ve euro almak isteyenler ''euro/TL bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL? Euro kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını merak edip araştırıyor. 

Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Euro alış fiyatı bugün euro alış fiyatı 17,99 TL satış fiyatı ise 18,10 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi bunü 097 seviyesine yükseldi.

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 
Ziraat Bankası'ndan müjde! 16 Ekim'e kadar başvuran herkese anında hediye! Hemen bakın!
İş Bankası'ndan dev kampanya! 30 Eylül’e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak!

Geri Dön