25 / 04 / 2024

Dolar için son uyarı: "Mükemmel fırtına"

Dolar için son uyarı:

Dünya Ekonomik Forumu bünyesinde bulunan Yeni Ekonomi ve Toplum Merkezi'nin yaptığı başekonomistler anketi de global anlamda ekonomiyi zor günlerin beklediğine işaret ediyor.



Enflasyonun %70'e yaklaşması ile beraber yukarı doğru harekete geçen kur, global piyasalarla arasındaki uyumu son dönemde bozdu. Mayıs ayında yüzde 10'un üzerinde yükseliş gösteren kur en çok değer kaybeden para birimi oldu.

Faiz Kararı Etkiledi

Bugün yapılan Para Piyasaları Kurulu toplantısında faiz yüzde 14'te sabit tutulurken bu öngörü de yatırımcıları alıma sevketti. Küresele piyasalarda bir süredir durgun olan dolar bugün hareketlendi.

Dolar için son uyarı: "Mükemmel fırtına"

Editörün Notu: Bu haber 26 Mayıs 2022 20.48e yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 36 kuruş, euro 17 lira 53 kuruş, altının gramı ise 972 lira 81 kuruş değerindedir. 

Ekonomist İslam Memiş'ten altın alacaklara kritik uyarı!

Uzmanlar dolara yatırım yapacakları uyardı!

LPG'den sonra bir zam da motorine!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön