20 / 04 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer'den uyarı: 'Korku filmine hazır olun'

Dolar kahini Selçuk Geçer'den uyarı: 'Korku filmine hazır olun'

Selçuk Geçer, tırmanışa geçen dolar için korkutan açıklamayı yaptı. İsabetli döviz tahminleri ile tanınan Geçer, bu defa akaryakıt fiyatları içinde kritik uyarılarda bulundu.



Selçuk Geçer, tırmanışa geçen dolar için korkutan açıklamayı yaptı. İsabetli döviz tahminleri ile tanınan Geçer, bu defa akaryakıt fiyatları içinde kritik uyarılarda bulundu.

İşte Selçuk Geçer'den korkutan piyasa değerlendirmesi.

Haftalık kapanışları yüksek rekor seviyeler ile kapatan döviz ve altın kurunun ateşi sönmüyor. Yapılan tüm müdahalelere rağmen tırmanışı devam eden dolar 18 TL'ye doğru koşuyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer de yayınladığı son videosunda dünyayı etkisi altına alan yüksek enflasyonun sonuçları hakkında korkutan açıklamalarda bulundu.

Dolar kahini Selçuk Geçer den uyarı: Korku filmine hazır olun

İşte Selçuk Geçer'in yatırımcıları uyardığı son analizleri.

FED'in faiz kararını ele alan Geçer, FED'in peş peşe 3'er defa faiz artışına gideceğini iddia etti. Amerika'daki enflasyonun yüzde 9'lü seviyelere çıkacağını öngören Geçer, enflasyonun yapılan hamlelere rağmen hala kontrol altına almadığını belirtt. Enflasyon ve faiz kararlarını değerlendiren Geçer, "Amerika 10 yıllıklar 3,30'lar seviyesine. En yüksek seviyeler. Dolar endeski 105'in sınırında. Sona 110'u görecek. Bu gerçekten çok yüksek. Euro/Dolar paritesinin Dolar/Euro paritesine dönüştürecek. Euro .ok çok daha değerli olacak. Tüm paralar değer kaybedecek. 2018 yılından bu yana teknik tamamen devreden çıkmış vaziyette. Dolar endeks, 105'e geldiyse buralardan uzak durmanız gerek. Türkiye daha da kırılgan bir ülke. Dolar 20 TL'yi kırıp 25 liraya doğru yol alacak. Cari açık bu durumdaysa sene sonunda 26-30 liralık dolar kuru göreceğiz. " şeklinde konuştu.

2021 Aralık ayında dolara yapılan operasyona değinen Selçuk Geçer, dolar üzerindeki senaryoyu bir bir anlattı. Geçer, dolara yapılacak olan müdahaleyi şöyle özetledi:

25-26 TL bandına hazır olun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön