23 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 8,63 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru, dün, yükseliş eğiliminde hareket ederek, günü bir önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,33 oranında artış gösterdi ve 8,6725 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ikinci işlem gününe değer kaybıyla başladı ve 8,6343 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,13 liradan, sterlin/TL de yüzde 0,33 azalarak 11,80 liradan satışa sunuluyor.

 Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar endeksi 93.2'de yatay seytini korurken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın hemen üzerinde 1.1730'da işlem görüyor.

Analistler, küresel piyasalarda kısmen azalan risk algısıyla birlikte gelişen ülke para birimlerinin dolar karşısında değer kazandığını bildirdi.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/ TL 8,44 seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön