16 / 04 / 2024

Dolar sınırları zorlamaya devam ediyor! Dolar/TL bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar sınırları zorlamaya devam ediyor! Dolar/TL bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar kuru dün 14,79 lira seviyesi ile yükselişe geçti. Son bir ayda en yüksek seviye 12 Mart tarihinde 14,99 lira seviyesi ile görüldü. O günden bu zamana kadar dolar sınırları zorlamaya devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 9 Nisan 2022 dolar kuru...



Şerife Aydın

Dolar kuru dün kapanışta satış fiyatı 14,79 lira seviyesinde, alış fiyatı ise 14,73 lira seviyesinde işlem gördü. Dolar yaklaşık iki haftadır kendine bir yön arayışı içerisinde durağan hareket ederken son günlerde yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Dolar son bir ay içerisinde en yüksek seviyesini 12 Mart 2022 tarihinde 14,99 lira seviyesi ile görmüş, o günden bu zamana kadar da sınırlamaya zorlamaya devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? İşte 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Ululararası piyasalarda bugün doların kaç lira olduğu yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Dolar 9 Nisan günü yükselişe geçi mi? Dolar yükselecek mi, düştü mü? sorularının cevabını  arayan milyonlarca vatandaş dolar kurunun bugün uluslararası piyasalarda ne kadar olduğunu araştırıyor. 

 Dolar sınırları zorlamaya devam ediyor! Dolar/TL bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 dolar kuru...

DOLAR 18 LİRA SEVİYELERİNE YÜKSELECEK

Dün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımladı. Bir önceki anket döneminde döviz kuru ( DOLAR/TL) beklentisi 16,68 TL iken bu anket döneminde 16,85 TL oldu. 12 ay sonraki kur beklentisi aynı anket dönemlerinde sırasıyla 17,42 TL ve 17,84 TL olarak gerçekleşmişti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön