19 / 04 / 2024

Dolar ve altını bu haberi okumadan almayın! Merkez Bankası rezervleri açıklandı

Dolar ve altını bu haberi okumadan almayın! Merkez Bankası rezervleri açıklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Geçen hafta itibariyle Merkez Bankası'ndaki dolar rezervleri 862 milyon dolar azaldı, altın rezervleri ise 191 milyon dolar arttı.



Türkiye'de dolar ve altının aniden yükselmesiyle birlikte vatandaşlar da piyasaları daha fazla takip etmeye başladı. Merkez Bankası'nın son olarak açıkladığı veriler de altın ve dolar fiyatlarının yakından ilgilendirmesi nedeniyle vatandaşın merak konusu oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön