20 / 04 / 2024

Şimdi dolar ve altını bir kenara bırakın! Hemen gözler gümüşe çevrilsin, 2020 senesine geri dönüyoruz!

Şimdi dolar ve altını bir kenara bırakın! Hemen gözler gümüşe çevrilsin, 2020 senesine geri dönüyoruz!

Dolar ve altın fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü. Şimdi herkes altn ve doları bıraksın! Bakın gümüşte neler oluyor?



Gümüş fiyatları 2 sene öncesindeki verilere geri döndü. Dip seviyelere düşen gümüş için analistlerden kritik uyarılar gelmeye başladı. işte gümüş fiyatlarına dair son dakika gelişmeler...

Küresel büyüme endişeleri kıymetli metaller üzerinde büyük baskı yapıyor. Altın gerilemeye başlarken gümüş fiyatları 2020 senesine geri döndü. Gümüş dün yüzde 2,5 kayıpla 21,67 dolara gerileyerek Temmuz 2020 sonrası en düşük seviyeyi gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön