27 / 04 / 2024

Dolar yine gümbür gümbür! 7 Ağustos dolarda son durum

Dolar yine gümbür gümbür! 7 Ağustos dolarda son durum

Tüm yatırımcı ve vatandaşlar Euro ve doların güne hangi noktada ve nasıl başladığını merak ediyorken, piyasalardaki dolar yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Altın, Euro ve doları takip edenler, piyasaların erken saatlerden itibaren açılmasıyla oluşan durumlara dair detaylara ulaşmak istiyor. Ne ya



Hal böyleyken yatırımcılar ve vatandaşlar yapmış oldukları döviz yatırımlarının ve aynı zamanda alım güçlerinin ne kadar etkilendiğini öğrenmek istiyor.


Peki, Bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç TL? İşte 7 Ağustos Pazar 2022 dolarda durum..

7 Ağustos dolar ve euro ne kadar oldu?
7 Ağustos 2022 bugün 1 dolar kuru 17,97 TL'dir. 
1 dolar alış fiyatı 17,94 TL iken, 1 dolar satış fiyatı 17,97 TL'dir.


EN ÇOK DÖVİZ MEVDUATI YOZGAT’TAYMIŞ


En yüksek döviz mevduatı yüzde 67 ile yurtdışındaki hesaplarda yer alıyor. 
İkinci en yüksek döviz mevduatı yüzde 59.5 ile Yozgat'ta oldu. Yozgat’ı takip eden Aksaray'da mevduat bankalarında döviz mevduatının payı yüzde 58,1 oldu. Bu oran Nevşehir'de yüzde 57,3 olarak kaydedilirken Kırşehir'de yüzde 55,1 düzeyinde tespit edildi.


ALTININ PAYI YÜZDE 20’DE KALMIŞ


Hem mevduat hem de katılım bankalarında yer alan altın mevduatının toplam mevduata oranı yüzde 20 seviyelerinde kaldı.


Mevduat bankalarında altın oranı en yüksek iller ise yüzde 43,22 ile Karabük, Karabük’ün ardından yüzde 35,18 ile Gaziantep, yüzde 29,72 ile Kastamonu, yüzde 27,62 ile Kocaeli ve yüzde 26,39'la İstanbul takip etti.


Katılım bankalarında ise ilk sırada gelen şehir ise yine Karabük oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön