26 / 04 / 2024

Dolarda 10 TL gerçek mi oluyor! Analistler tarih verip duyurdu

Dolarda 10 TL gerçek mi oluyor! Analistler tarih verip duyurdu

Dolar iki günden bu yana psikolojik seviye olan 18 TL'yi geçemiyor. Durum böyle olunca "Dolar 10 TL olacak" diyen taraf da kendince iddialarını güçlendirdi. Peki durum böyle mi? Gelin hep beraber bakalım...



Doların önceki günlerde hızlı yükselmesinin ardından "Dolar 40 TL olacak" diyenler bir kez daha türedi. Doların 40 TL olacağını savunanların tezi ise iki günden bu yana işlemiyor çünkü dolar psikolojik sınır olarak görülen 18 TL'de kaldı ve orada durdu. Durum böyle olunca bu sefer de "Dolar 10 TL olacak" diyenler türedi. Ancak analistler yine de iki tarafından doğru söylemediğine inanıyor. Analistlere göre dolar, yıl sonunu yine bu bantta bitirecek. Yani dolar yıl sonuna doğru ne 40 TL olacak ne de 10 TL'ye düşecek. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön