04 / 05 / 2024

Dolarda dal kıpırdamıyor, çakıldı! Doların yükselişi buraya kadar mı? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru

 Dolarda dal kıpırdamıyor, çakıldı! Doların yükselişi buraya kadar mı? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru

Dolar kuru hafta içerisinde hızla yükselmeye başladı. Piyasalarda her gün dolar kuru yakından takip edilirken dolardaki yükseliş milyonlar tarafından sorgulatılmaya başlandı: dolar neden yükseliyor? Dolar 15,48 seviyelerine kadar yükseldikten sonra bugün çakıldı.



Şerife Aydın

 

Milyonların günlerce yakından takip ettiği dolar kurunda bugün dal kıpırdamıyor. Dolar kuru dün açıklanan ABD enflasyon öncesinde güne 15,48  seviyesinde başladı. Enflasyon rakamlarının açıklanması ile 15,43  seviyelerinde işlem görmeye başladı. Dolar bugün güne durağan başlarken vatandaşlar dolarda son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı. Dolar yoksa yolun sonuna mı geldi? Doların yükselişi buraya kadar mı? İşte 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön