19 / 04 / 2024

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

Doların yükselen eğrisi devam ederken, yatırımcılar gün gün gelişmeleri takip ederek kararlarını yönlendirmeye çalışıyor.  Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların gideceği seyre yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu? Dolar için hangi tarihler kritik? Elinde doları olan satmalı mı elinde mi tutmalı?



Dolarda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Özellikle bir tarihin çok kritik olduğuna dikkati çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, doların hangi noktaya geleceğini ve nasıl bir seyir izleyeceğini tek tek anlattı.

Dolarda  o tarihte büyük deprem yaşanması beklenen o tarih çok önemli.  Dolar, altın ve yatırım araçları konusunda açıklamalarıyla dikkat çeken Piyasa uzmanı İslam Memiş’ten  çok çarpıcı değerlendirmeler birbiri ardına geldi.

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, Medyatava TV'de piyasalardaki son duruma ilişkin değerlendirmeler yaptı. Borsa, altın, dolar ve kripto para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulunan ünlü analist ve yatırım uzmanı,  doların seyrine ilişkin ise dikkat çeken o tarihi işaret etti.

UZUN SOLUKLU BİR YATIRIM ARACI

Borsanın yatırımcı tarafından yıllık ve uzun vadeli bir yatırım aracı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten İslam Memiş,  bu alanda kredili işlem yapmanın sakıncalarına değinerek, hisselerin çeşitlendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön