27 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...



Yaklaşık dört ay boyunca 14 TL bandında seyir gösteren dolar yeni bir atak yaşayarak bugün 17 TL’leri gördü. Vatandaşlar ve yatırımcılar ise açıklanması beklenen yeni bir ekonomi paketi ve asgari ücrete zam haberine odaklanmış durumda.

Euro ise bugün 18 TL’leri görmüş oldu. Gram altın ise 1000 TL rekorunu kırmış oldu.

Piyasalara yapılacak olan müdahaleleri öngören piyasa uzmanı Selçuk Geçer ise 9 Haziran tarihine dikkat çekti.

Geçer, ilk olarak doların 30 TL’lere çıktığında müdahaleye uğrayacağını açıklayıp, müdahale ile birlikte doların 17 TL’lere düşeceğini fakat bu düşüşün kalıcı olmayacağını ifade ederken, "Dolar 10 liraya düşecek iddialarına ben inanmıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ilk fitili ateşledi. Sonra Nass var deyip 10 liradan 18 liraya gelince operasyon yaptılar. Dolar 26 liraya çıkar sonra gece yarısı operasyon yapılıp 16- 17 lira seviyesine düşürür. Dolar 30 seviyelerine çıkarsa operasyon yaparlar. Bunu Eylül Ekim Kasım Aralık aylarında yapacak. Yıl sonunda doları 17 seviyesinde kapatacaklar. Maya tutmayabilir. Süper Bono riskli işler. Ekstra faiz verirlerse insanlar sadece kurdan çıkmazlar. Evden arabadan çıkarlar. Şirketler kayıt dışına yönelir sistem çöker. Bedellerini ağır öderiz" şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön