25 / 04 / 2024

Doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer "Yüzde 100" diyerek uyardı

Doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer

Dolar kuru tahminleriyle bilinen Selçuk Geçer çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yüzde 100 kırılmadan bahseden Geçer, nelerden bahsetti?



Dolar hızlı yükselişine devam ederken euro, sterlin, TL gibi çok sayıda para birimi dolar karşısında değer kaybetmeye başlamış durumda.  FED'in faiz kararı sonrasında dolar uluslararası piyasada değer kazanırken, elinde dolar tutanlar ise uygun zamanı araştırmaya başlıyor. Peki yatırımcı dolarını satmalı mıdır? Dolar ne kadar yükselir? İşte Selçuk Geçer'in dolar kuru üzerine yaptığı son değerlendirmesi...

Yüksek dolar kuru tahminleriyle bilinen Selçuk Geçeri yine çarpıcı değerlendirmelerde bulumuş durumda. Geçer, dolar kıtlığının yaşanabileceğini ifade edip 100'de yüz bir kırılmaya dikkat çekti. Bakın nelerden bahsetti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön