18 / 04 / 2024

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler doların 20 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!



Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Fiyatların yükselişe geçmesi ile pek çok kişi "Dolar bozduralım mı? Dolar satalım mı? Dolar daha fazla yükselecek mi?" gibi soru işaretleri ile boğuşmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler peş peşe açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön