07 / 05 / 2024

Doların geleceği hakkında ipuçları!

Doların geleceği hakkında ipuçları!

Dolar güne 16,44 liradan güne başlarken euro 17,5260 lira ile güne merhaba dedi. Dün ise doların satış fiyatı 16,39 lira iken, euronun satış fiyatı ise 17,50 idi.



Info Yatırım'ın forex bülteninde "Dün piyasalar ülke içinden gelen imalat PMI verilerini izledi. Edinilen bilgiye göre Türkiye'de üretim satın alımı yöneticileri endeksi Mayıs'ta 49,2 olarak gerçekleşti. Bu syede imalat sektöründe faaliyet şartlarının 3. ayda da bozulduğu saptandı. Bilindiği üzere 50 limitin altında kalan rakamlar daralmaya, üstündeki rakamlarsa büyümeye işaret etmekte. Haftaiçi sınırlı olarak yukarı doğru hareketlenmeler gerçekleştiren UST/TL gün içinde Amerkika kanadından gelecek ekonomik verileri izleyecek. 

Doların geleceği hakkında ipuçları!

Yarın yine Amerika'dan gelecek Tarım Dışı İstihdam verisinin öncüsü diyebileceğimiz ADP özel sektör istihdam verisi Fed de yakından takip edecek ve Fed'in ilerleyen günler için neler yapacağının ipuçların bulunmaya çalışacak." ifadelerine yer verildi.

Editörün Notu: Bu haber 2 Haziran 2022, saat 21.07'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 47 kuruş, euro 17 lira 68 kuruş, altının gramı ise 989 lira 08 kuruş değerindedir.


Doların geleceği hakkında ipuçları!

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

İşte hükümetin yüksek kira ücretlerini düşürecek yeni stratejisi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön