29 / 03 / 2024

''Doların yeni seviyesini benden duyun'' diyen Selçuk Geçer net rakam verdi! Hemen pozisyon alın

''Doların yeni seviyesini benden duyun'' diyen Selçuk Geçer net rakam verdi! Hemen pozisyon alın

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne kadar olacağı konusunda ''doların yeni seviyesini benden duyun'' diyerek net rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak? Herkes pozisyonunu alsın işte o rakam...



Dolar/TL kurunun 18 TL seviyelerine ulşaması ile Selçuk Geçer ilerleyen günlerde doların ne kadar olacağı konusunda açıklamalar yapmaya başladı. 
Öte yandan geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı da doların yükselmesine neden olurken dolar 18 TL seviyesini aştı hızla yükseldi.

Doların 18 TL seviyesini aştığı şu günlerde ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni dolar seviyesi geldi. Geçer, dolar için net rakamı resmen açıkladı. İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön