19 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar?

 Dolar/TL bugün ne kadar?

Merkez Bankası kararı öncesinde dolar yükseliş eğilimine devam ediyor. Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar doların bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki dolar/TL bugün güne nasıl başladı?



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar/TL, Merkez Bankası kararı öncesinde hızla tırmanmaya devam ediyor.

NTV'de yer alan habere göre; geçen cuma günü 10 lira seviyesini aşan dolar kuru 3 gün içerisinde 10lira seviyelerinden 11 lira bandına yaklaştı. Gece saatlerinde 10,97 seviyesini gören dolar/TL, bugün 10,75 bandında işlem görüyor.

 Dolar/TL bugün ne kadar?

Aynı dakikalarda Euro/TL  12,01 seviyesinde işlem görürken, sterlin/TL ise 14,4753 liradan satışa sunuluyor. 

Dolar/TL 10.56 TL'ye seviyesine geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön