26 / 04 / 2024

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 8,86 seviyelerinde satışa sunuluyor.



Geçen hafta dolar/TL son işlem gününde yükseliş eğiliminde hareket etti. Dolar/TL geçen hafatnın son işlem gününde, 8,8968  seviyesi ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve  günü bir önceki kapanışa göre yüzde 1,32 artışla 8,8836 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Binlerce kişi arafından yakından takip edilen dolar/TL, yeni haftaya düşüşle başladı ve ardından saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 8,8630 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,3820'den, sterlin/TL de12,1260'tan satışa sunuluyor.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar endeksi 93,3'te dururken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.1710'da işlem görüyor.

Analistler, küresel bazda özellikle enerji arz ve arzında yaşanan sorunlar nedeniyle risk algısının arttığını ve paralel piyasalarda oynaklığın yüksek seyrettiğini belirttiler.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Bugün Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın konuşmasına ek olarak analistler, ABD'deki dayanıklı mal siparişlerinin ve Dallas Fed imalat aktivite endeksi verilerinin takip edileceğini belirtti ve yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam edeceğini kaydetti.

Dolar artarken konut fiyatları ne olacak?

Dolar/TL güne nasıl başladı?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön