25 / 04 / 2024

Dolar/TL kuru 7.50'nin altına düştü!

Dolar/TL kuru 7.50'nin altına düştü!

ABD tahvil getirilerinde iki gündür yaşanan gerilemenin desteğiyle dolar/TL kuru yeniden 7.50 seviyelerinin altına düştü.



Döviz kurlarında haftanın ilk günü yaşanan yüzde 3'leri bulan yükselişler, ABD tahvil getirilerindeki düşüşle birlikte geriledi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dün, günün son saatlerinde 7.50'nin altına gerileyen dolar/TL, bu sabah saatlerinde 7.48-7.49 seviyelerinden değerleniyor. Dünya'nın aktardığına göre, dolar ile benzer grafikleri çizen euro/TL de 8.95'lerden işlem görüyor. 

 Dolar/TL kuru 7.50 nin altına düştü!

ABD 10 yıllık tahvil getirisindeki yukarı yönlü hareketlerin etkisiyle 6.90 seviyelerinde seyreden dolar/TL, 7.78'in üzerine kadar yükselmişti.

Dolar/TL yeni güne yükselişle başladı!

Dolar kuru bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön