26 / 04 / 2024

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar/TL, dün Merkez Bankası'ndaki sürpriz değişim sebebiyle büyük dalgalanmalar yaşadı ve yeni güne 7.86'dan başladı. Euro/TL ise 9.40 seviyelerinde.



Merkez Bankası'nın başkanının değişmesinin ardından dolar/TL  pazar gecesi 8.47'ye kadar yükseldi. Dün ise kurda büyük dalgalanmalar yaşandı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar/TL dün, önce 7.70'e kadar geriledi, ardından 7.95'e yükseldi. Akşam saatlerinde ise 7.80-7.85 aralığında hareket etti.

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar salı gününe ise 7.86 liradan başladı. Euro/TL'de ise dünkü sert hareketlerde 9.15-10.08 gibi çok geniş bir aralıkta dalgalanmalar yaşandı. Kapanışı 9.25'ten yapan euro/TL, bu sabah saatlerinde yüzde 1.5 civarı yükselişle 9.40'ın üzerinde el değiştiriyor. 

Son dakika haberi! Dolar rekora koşuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön