25 / 04 / 2024

Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini açtı!

 Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini açtı!

Türkiye’de 63 ilde 399 şubeyle hizmet veren Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini İstanbul Zeytinburnu’nda açtı. Şirket 2014 sonunda 450 şubeye ulaşmayı planlıyor. Domino’s Pizza, Doğu ve Güneydoğu’da 21 olan şube sayısını 26'ya çıkaracak...



Şirket 2014 sonunda 450 şubeye ulaşmayı planlıyor. Domino’s Pizza, Doğu ve Güneydoğu’da 21 olan şube sayısını bu bölgelere özel teşvik paketleriyle 26’ya çıkartacak. Şirketin Genel Müdürü Aslan Saranga, Azerbaycan ve Gürcistan’da da ilk şubelerini açmayı ve Rusya’da 25 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.


Henkel, orijinal fikirleri bekliyor


Henkel’in, öğrencilerin sürdürülebilir ürünlere ve teknolojilere yönelik vizyoner fikirlerini ortaya koymaya yönelik yarışması ‘Innovation Challenge’a başvurular 10 Aralık 2014’e kadar yapılabilecek. 28 ülkeden öğrenciler, orijinal fikirleriyle www.henkelchallenge.com sitesine kaydolma ve iş geliştirme yöneticisi rolü üstlenebilme imkanına sahip olacak.


HSBC, siber saldırıyı engelledi


HSBC, bankanın kredi kartları ve banka kartları sistemlerine yönelik yapılan siber saldırının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, “Olay neticesinde, yaklaşık 2,7 milyon müşterimize ait kart ve kartın bağlı bulunduğu hesap numarası, kart son kullanım tarihi ve kart sahibi ismine ulaşılmıştır. Müşterilerimize ait başka herhangi bir finansal veya kişisel bilgiye ulaşıldığına dair bir bulgu yoktur. Tüm işlemler için kontrol ve izleme düzeyleri artırılmıştır.” denildi.


4G’ye 2015’te geçilecek


Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, daha hızlı mobil veri iletişime imkan sağlayan dördüncü nesil (4G) iletişim sistemine 2015’te geçilebileceğini söyledi. Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde konuşan Ciliv, “Dün Ulaştırma Bakanı da söz verdi, 2015’te Türkiye’ye 4G gelecek. Artan trafiği karşılamak için bu olmak zorunda.” dedi.


İhracat birim değeri azaldı


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre eylül ayında ihracat birim değer endeksi yüzde 1,8 azalırken, ithalat birim değer endeksindeki azalma yüzde 2,9 oldu. Endeks bir önceki yılın aynı ayına göre ‘gıda, içecek ve tütünde yüzde 5,9 artarken, ham maddelerde yüzde 0,7, yakıtlarda yüzde 4,6 ve imalat sanayiinde yüzde 2,6 azaldı.


Zaman


Geri Dön