25 / 04 / 2024

Dönmezler İnşaat'tan depreme meydan okuyan konutlar!

Dönmezler İnşaat'tan depreme meydan okuyan konutlar!

Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamındaki konut projelerini anlattı. Yıldırım, Dönmezler İnşaat'ın depreme meydan okuyan konutlar üretmeye devam edeceğini açıkladı.



Son zamanlarda başarılı konut projeleri ile isminden söz ettiren Dönmezler İnşaat, çıtayı yükseltmeyi amaçlıyor. Depreme meydan okuyan konut projeleri üretmeyi amaçlayan firmanın yeni yatırımları sırada. 


Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamındaki projeleri açıkladı. Yıldırım, yeni konut projelerinden bahsetti.


Murat Yıldırım, '9 yıldır sektörde faaliyet gösteren şirketimiz, konut projeleriyle başarılı işlere imza attı. Kullandığımız son teknoloji ve malzeme kalitesiyle hem markamızı sektörde bilir hale getirdik hem de müşteri memnuniyeti sağlayarak sonraki projelerimize referans sağladık' şeklinde konuştu.


İnşaatta malzeme kalitesi ve eğitimli iş gücünün en önemli şey olduğunu söyleyen Yıldırım, 'Bu iki nokta çok önemlidir. Kullandığınız inşaat malzemeleri kalitesiz ve çalışanlarınızda eğitimsiz olursa projeniz daha en baştan başarısız olur. Burada yaşayacak müşterilerimizin can güvenliği bizim için her şeyden çok önemli. Satın aldıkları konutlarda güvenle ve huzurla yaşamaları için hiçbir şeyden kaçınmamanız gerek' ifadelerini kullandı. 


Konut projelerini kentsel dönüşüm yasasına uygun olarak ürettiklerini belirten Yıldırım, 'Deprem maalesef ülkemizin bir gerçeği. Bununla yaşamayı öğrenmek ve bu afete karşı hazırlıklı olmak gerek. Biz de konut projelerimizde bunu ölçüt olarak kullanıyoruz. Son teknoloji ve birinci sınıf malzeme kalitesi kullanarak, eğitimli ve profesyonel çalışanlarımızla hazırladığımız konutlarımız depreme meydan okuyor.' diye konuştu. Sektörde yer alan bazı firmaların bunu göz ardı ettiği ve daha fazla kâr etmek için düşük kalite malzeme kullandığını belirten Murat Yıldırım, 'Elde ettiğiniz kâr, insan hayatından daha değerli değildir. Markanızın adının kirlenmesi ve sektörde yaşadığınız kayıptan daha önemlisi hayatınız boyunca karşı karşıya kalacağınız vicdanınızdır' diye konuştu.


Projelerde estetiği ve çevreyi de önemsediklerini ifade eden Yıldırım, 'Amaç sadece bir konut yapıp satmak değil; bir yaşam alanı inşa etmek. İnsanlar yaşadıkları konutlarımızda huzur bulmalı. Şehrin karmaşasından çıkıp evlerine geldiklerinde ferahlamalı. Bu yüzden biz hem konutlarımızın iç mimarisinde hem de çevre düzenlemesinde estetiğe çok önem veriyoruz. Zaten artık vatandaşlarda satın alacakları konutlarda bunlara çok önem veriyor. Yani bir konut satın almaktan çok bir yaşam alanı satın almayı tercih ediyorlar" dedi.


Konut projelerine sadece ticaret olarak görmediklerini, milli bir mesele haline dönüştüğünü vurgulayan Yıldırım, hedeflerinin hem ülke ekonomisine katkı sağlamak, hem istihdamı arttırmak hem de vatandaşlara güzel bir yaşam alanı sunmak olduklarını söyledi.  Türkiye'nin inşaat alanında diğer ülkelere ihracat yaptığını ve bunun milli ekonomiye büyük faydası olduğunu belirten Yıldırım, 'Misyonumuz da vizyonumuz da ülkemiz için' bilinciyle çalıştıklarını söyledi.




Sabah


Geri Dön