25 / 04 / 2024

Bts İnşaat'tan Meydan 147 Evleri'nde 1 milyon 100 bin dolara dükkan!

Bts İnşaat'tan Meydan 147 Evleri'nde 1 milyon 100 bin dolara dükkan!

Bts İnşaat'tan Meydan 147 Evleri'nde net alanı 164, brüt alanı 293, satış alanı 221 metrekare olan dükkan 1 milyon 100 bin dolara satılıyor. Meydan 147 projesi ile yatırımcılara yeni bir ticaret ve yaşam merkezi sunuyor...



şžehrin finans merkezi Maslak 'a olan yakınlığını geçirdiği hızlı modernleşme süreci ile birleştiren Sarıyer, İstanbul 'un yatırım için en cazip noktalarından biri konumunda. Boğazın ve Karadeniz 'in en güzel manzaralarına bakışı, asırlık Belgrad Ormanları 'nın kokusunun hakim olduğu havası ile Sarıyer, sakinlerine şehirden kopmadan kaliteli yaşam alanları sunuyor.

Yıl sonuna kadar bitmesi planlanan 3. Köprü bağlantı yolu üzerindeki çayırbaşı Tüneli 'nin ve Hacıosman –Taksim Metro 'sunun hizmete girmesiyle Sarıyer 'in emlak değeri katlanarak artacak.

Sarıyer Maden ve Zekeriyaköy 'e gösterilen bu ilgi sonucunda nüfusu artacak olan bu bölgelerde Kilyos Yolu Caddesinde Maden 'in tam meydanında kaliteli bir ticaret ve yaşam merkezi sağlayacak MEYDAN 147 projesi bugün yaşamınıza yarın geleceğinize güçlü bir yatırımdır …

Bts İnşaat, Sarıyer Maden 'de 3. köprü bağlantı yolu üzerindeki çayırbaşı Tüneli 'ne 2 dakika mesafede Meydan 147 projesi ile yatırımcılara yeni bir ticaret ve yaşam merkezi sunuyor.

1371 m ² arsa üzerinde 2394 m ² inşaat alanına sahip toplam 3 blok 12 bağımsız bölümden oluşan bu projede zemin katlarda bulunan ticari alanlar geniş teraslar ile birbirine bağlanarak alışveriş MEYDAN 'ına dönüşüyor. Elit markaların yer alacağı konseptte 65 m ² ile 220 m ² arasında değişen sadece 6 adet ticari alan yatırımcılarını bekliyor.

MEYDAN 147 'de 205 metrekare ile 268  metrekare arasında değişen çatı dubleksi 6 adet daire 3+2 ve 4+2 seçenekleri ile size seçkin ve konforlu bir yaşam vadediyor.

TEKNİK şžARTNAME

GENEL YAPI

Tüm tasarım hesaplamaları T.C. Bayındırlık Bakanlığı 06/03/2007 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 26454 sayılı deprem yönetmeliği ve ülkemizde yürürlükte olan TSE şartnameleri esas alınarak yapılmıştır.

Yapı taşıyıcı sistemi betonarme karkas, temel sistemi 1.sınıf bohçalamalı radye temeldir.

Bölme duvarlar 10 cm komşu duvarlar 15+3 cm strafor + 15 cm tuğladır.

çatı taşıyıcı sistemi çeliktir; kaplaması çift kat OSB arası 3 cm XPS ısı izolasyonu, üzeri 3000P membran olacak şekilde imal edilip üç boyut görünümlü lamine shingle ile sonlandırılacaktır.


DIşž CEPHE

Mimari projesindeki detaylar doğrultusunda dış cephelerde ahşap görünümlü ısı ve ses izolasyonlu kompakt laminat , 15 cm. delikli tuğla üzerine TSE 'li hazır fugalı mantolama ve TSE 'li dıştan XPS yalıtım malzemesi ile mantolama uygulanacak , dekoratif sıva ile son kat kaplaması yapılarak silikon esaslı boya yapılacaktır.

DOĞRAMALAR

Ticari alanlarda projesine uygun renk ve dokuda alüminyum eloksal doğrama ve izolasyonlu 5+5 lamine cam , konut cephelerinde yine projesine uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü PVC doğrama sistemleri ile 4+16+4 ısı cam kullanılacaktır.


DIşž MEKANLAR / çEVRE DÜZENLEME

Zemin kattaki teraslar dükkanların kullanımına bırakılmış olup proje konseptine uygun olarak değerlendirilebilme imkanına sahiptir.
Projeye uygun olarak kullanımı yönetim planında belirlenen olan kapalı ve açık otopark alanları yapılacaktır.

ISITMA

Her bağımsız bölümün ısıtması müstakil kombili sistemle sağlanacaktır. Kombi TSE 'li ve montajı yapılmış olarak teslim edilecektir
Kalorifer tesisatı TSE 'li panel radyatörler ile sağlanacaktır.

SU

Sitedeki her bloğun 24 saat su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede su deposu ve hidrofor sistemi yapılacaktır.

YANGINDAN KORUNMA

Binalar İçişleri Bakanlığı'nın 29/5/2002 tarihli ve 1313 sayılı yazısı üzerine, 7126 sayılı Sivil Savunma Kanunu'nun ek 9 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 12/6/2002 tarihinde yürürlüğe giren ve halen yürürlükte bulunan Yangın Yönetmeliğine uygun olarak imal edilecektir.

Ticari alanların hepsine tesisatı çalışır durumda yangın dolabı.tesis edilecek ve yangın kaçış kapıları konulacaktır. Konutların hepsinde yangın kaçış kapısı olacaktır.

ELEKTRİK

TESİSAT VE ÖLçÜM
Tüm kablolama, priz ve anahtarlar TSE standartlarına göre tesis edilmiş olacaktır.

TV, TELEFON, İNTERNET
Her bağımsız bölümde mimari projesine uygun TV, telefon ve internet altyapısı bulunacaktır.

INTERKOM
Sistemde blok girişlerinde dijital görüntülü zil paneli kullanılacaktır.

İç MEKAN MALZEMELERİ

DAİRE GİRİşž KAPISI
Ahşap kaplı 1.Sınıf çelik kapı

DAİRE ODA KAPILARI
Lake kaplama

DAİRE VE TİCARİ ALAN İç DUVARLARI
 Alçı sıva + su bazlı saten boya

ISLAK HACİMLER
1.sınıf seramik veya duvar kağıdı

ANTRE VE KORİDOR
1. sınıf laminat parke

MUTFAK
Granit seramik  

BANYO VE TUVALETLER
 1. sınıf seramik

SALONLAR
 1. sınıf laminat parke

YATAK ODALARI
 1. sınıf laminat parke

TERAS VE BALKONLAR
Granit seramik

DUBLEKS DAİRE İçİ MERDİVENLER
Betonarme konstrüksiyon üzeri doğal taş kaplama

MUTFAK
Proje için özel tasarlanmış NOLTE   marka high gloss mutfak mobilyaları
   NOLTE marka laminat mutfak tezgahı
   Artema veya benzeri 1.sınıf armatür
   1. sınıf paslanmaz çelik eviye ve davlumbaz

 

Bts İnşaat'tan Meydan 147 Evleri'nde A Blok'ta alanları 221 metrekare olan dükkan 1 milyon 100 bin dolara, alanları 268 metrekare olan daire 540 bin dolara, B Blok'ta 64 metrekare dükkan 320 bin TL'ye, 205 metrekare ev 500 bin dolara; C Blok'ta 200 metrekare dükkan 1 milyon dolara, 240 metrekare daire ise 480 bin dolara satılıyor.

www.btsinsaat.com.tr
0212 299 47 88


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön