20 / 04 / 2024

bts insaat

bts insaat

Bts İnşaat'tan Meydan 147 Evleri'nde net alanı 164, brüt alanı 293, satış alanı 221 metrekare olan dükkan 1 milyon 100 bin dolara satılıyor. Meydan 147 projesi ile yatırımcılara yeni bir ticaret ve yaşam merkezi sunuyor...

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Serkan Alkan tarafından kuruldu.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri askıya alındı!

Singapur'da  Güney Koreli müzik grubu BTS ile anlaşmazlık yaşanması nedeniyle Bitget'in faaliyetleri askıya alındı.

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Gültepe tarafından kuruldu. 

BTS: Gebze-Halkalı hattı açılışa hazır değil!

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), 31 Mart'taki yerel seçimden önce hizmete girmesi planlan Gebze ile Halkalı arasındaki yeni banliyö hattının henüz açılmaya uygun olmadığını belirtti.

Hamidiye Külliyesi inşaatında sona doğru!

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, Üçkuyular’da yapımı devam eden Hamidiye Külliyesi insaatında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi..

İshak Kocabıyık'tan torba tasarısı yorumu!

BTS Genel Sekreteri İshak Kocabıyık, Meclise gelen ve yüzü aşkın kurumun özelleştirilmesinin yolunu açan yasa tasarısını değerlendirdi.

TCDD’deki özelleştirme protesto edildi!

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS), İstanbul 1 No’lu Şube, TCDD’deki özelleştirme uygulamalarını protesto etti. BTS üyeleri, Haydarpaşa Garı’nda açıklama yaptı.

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Özer Can Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atakan Özen ile Furkan Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 600 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir'de kuruldu.

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

BTS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Şekercigil tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Sancaktepe, Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi, Deniz Sokak'ta kuruldu.

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Eylül 'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Eval İnsaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk proje!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatınmlan arasında öne çıkıyor.

bts insaat Haberi

bts insaat

şžehrin finans merkezi Maslak 'a olan yakınlığını geçirdiği hızlı modernleşme süreci ile birleştiren Sarıyer, İstanbul 'un yatırım için en cazip noktalarından biri konumunda. Boğazın ve Karadeniz 'in en güzel manzaralarına bakışı, asırlık Belgrad Ormanları 'nın kokusunun hakim olduğu havası ile Sarıyer, sakinlerine şehirden kopmadan kaliteli yaşam alanları sunuyor.

Yıl sonuna kadar bitmesi planlanan 3. Köprü bağlantı yolu üzerindeki çayırbaşı Tüneli 'nin ve Hacıosman –Taksim Metro 'sunun hizmete girmesiyle Sarıyer 'in emlak değeri katlanarak artacak.

Sarıyer Maden ve Zekeriyaköy 'e gösterilen bu ilgi sonucunda nüfusu artacak olan bu bölgelerde Kilyos Yolu Caddesinde Maden 'in tam meydanında kaliteli bir ticaret ve yaşam merkezi sağlayacak MEYDAN 147 projesi bugün yaşamınıza yarın geleceğinize güçlü bir yatırımdır …

Bts İnşaat, Sarıyer Maden 'de 3. köprü bağlantı yolu...