17 / 04 / 2024

Dora Park 2 Beylikdüzü fiyatları! Yıl sonu teslim!

Dora Park 2 Beylikdüzü fiyatları! Yıl sonu teslim!

Firma: Beyazlar Group

Proje: Dora Park 2

Dora Park 2 Beylikdüzü fiyatları için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Beylikdüzü Dora Park 2 projesinde konutların teslimleri bu yılın sonunda yapılıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor olan  Dora Park 2  Evleri projesi  Beyazlar Group  tarafından hayata geçiriliyor. Dora Park 2 Beylikdüzü fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Dora Park 2 Evleri projesi 132 adet daireden meydana geliyor. Dora Park 2 Evleri Beylikdüzü projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı dubleksi daireler yer alıyor.


Beylikdüzü Dora Park 2 Evleri projesinde daireler bu yılın Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor. Dora Park 2 Evleri Beylikdüzü projesinde konutların ödemeleri firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz olarak yapılıyor.


Dora Park 2 Beylikdüzü fiyatları için 0212 871 33 22 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Toplam inşaat alanı 32 bin metrekare olan Dora Park 2 Evleri Beylikdüzü projesi 9 blok olarak inşa ediliyor. 


Dora Park 2 Evleri Beylikdüzü projesi içerisinde buhar odası, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Beylikdüzü Dora Park 2 nerede?

Beylikdüzü Dora Park 2 adres : Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu caddesi No: 17-A Beylikdüzü | İstanbul 



Dora Park 2 iletişim bilgisi

Telefon: 0212 871 33 22

Web adresi: www.e-dorapark.com


projeye sor



Geri Dön