27 / 04 / 2024

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününe sakin başladı. Dolar/TL 13,39 lira seviyelerinde işlem görüyor.



Milyonlarca yatırımcının veya döviz almak isteyenlerin sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ettiği dolar/TL 13,39 bandında işlem görürken,  Euro/TL ise 15,17 civarında seyrediyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 95,7 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 azalışla 1,1330'dan alıcı buluyor.

Peki borsa haftaya nasıl başladı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön