29 / 03 / 2024

Dow Bina Çözümleri, İZODER'den ödül aldı

Dow Bina Çözümleri, İZODER'den ödül aldı

 İZODER'e tam 10 yıldır üye olan Dow Bina Çözümleri dernek tarafından ödüllendirildi...



Ülkemizde 20 yıldır milyonlarca binanın ısı yalıtımında ürünleri kullanılan Dow Bina Çözümleri, sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle sektörün gelişimine büyük katkı sağlıyor. Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu olarak 16 yıldır faaliyet gösteren İZODER'e de (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) tam 10 yıldır üye olan Dow Bina Çözümleri dernek tarafından ödüllendirildi.
 
İZODER'in, 12 Haziran'da İstanbul Ticaret Odası'nın Kandilli'de bulunan Cemile Sultan Korusu Tesisleri'nde 16. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladığı gecede, İZODER bünyesinde 10. yılını dolduran Dow Bina Çözümleri'ne katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ödülünü İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman'dan alan Dow Bina Çözümleri Bölüm Başkanı Durmuş Topçu, İZODER'in sektöre ve kamuoyuna hizmet eden saygın bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, bu dernekte 10 yılı doldurmuş olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
 
İZODER'de daha önce iki dönem Yönetim Kurulu Başkanı olan Topçu, derneğin "Yalıtım Yatırımdır" adlı iletişim kampanyasına da sponsor olarak destek verdiklerini ifade etti. Ülkemizdeki 16 milyon konutun yüzde 90'ının yalıtımsız olduğuna dikkat çeken Topçu, son yıllarda yalıtım bilinci konusunda yaşanan artışta ve yalıtımla ilgili yasa ve yönetmeliklerde yapılan değişikliklerde İZODER ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği gibi sektör derneklerinin büyük bir katkısı olduğunu vurguladı.

Geri Dön