27 / 04 / 2024

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş yönetim kurulu üyesi Dr. Carsten Sauerland kimdir? Dr. Carsten Sauerland daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Carsten Sauerland'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Carsten Sauerland`ın hayatına dair merak edilenler.



1 Mayıs 2022'den itibaren, HC Trading CEO'su Dr. Carsten Sauerland, HeidelbergCement Group'tan ayrıldı lider bir uluslararası entegre sağlık hizmeti sağlayıcısı olan PHOENIX'e Finans Direktörlüğüne katılacak. Dr. Carsten Sauerland, HeidelbergCement'e 2010 senesinde müdahil oldu ve 2012 sensinde İstanbul Akçansa Cement'in CFO'su vazifesine atandı. 2016 senesinde Raporlama, Kontrol ve Konsolidasyon departmanı Grup Direktörü olarak mesuliyet almak için Heidelberg'e yeniden geldi. Eylül 2020'de HCT'nin CEO'su vazifesine geldi. HCT'nin iş stratejisini, küresel manada denizden yapılan ticarette yapı malzemeleri endüstrisi için tercih edilen iş birliği içinde olarak ve çalışmak üzere tekrar tanımladı.

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Onun önderliğinde, yeni geliştirilen strateji ve vizyonun açık bir göstergesi olarak HCT, 2021 mali yılında çimento sevkiyatlarında rekor düzeyde yüksek sonuçlar ve konsolide sonuçlar elde etti. Dr. Carsten Sauerland'a değerli katkıları için teşekkür ediyor ve gelecekteki çabalarında başarılar diliyoruz. .

 

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş yönetim kurulu üyesi Dr. Carsten Sauerland kimdir? Dr. Carsten Sauerland daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Carsten Sauerland'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Dr. Carsten Sauerland`ın hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön