19 / 03 / 2024

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...



Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi arasında iş birliği anlaşması sağlandı. Geçtiğimiz günlerde ön anlaşması yapılan Dragon City İstanbul için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Dragon City İstanbul Türkiye’de bir ilk olacak

Kendisini Çinli şirketlere "Küreselleşme" konusunda yardımcı olmaya adamış uluslararası uzman bir danışmanlık şirketi olan Chinamex ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap arasında yapılan anlaşma ile inşa edilecek olan proje Türkiye’de bir ilk olacak.

Turyap Kurumsal Satış ve Pazarlama Direktörü ve Dragon City İstanbul Proje Koordinatörü Serpil Yarış konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anlaşmanın her iki taraf açısından da oldukça olumlu geçtiğini dile getirem Yarış, şöyle konuştu:

“36 yıllık köklü geçmişiyle Turyap Holding yine bir ilke imza atarak ülkemize eşi benzeri olmayan bir projeyi kazandırıyor. Çinli ortağımız ile ön araştırmaları yapıyoruz. Akabinde yer ile ilgili çalışmalarımız olacak. Partner ortağımız olan Çinli Chinamex ile ön anlaşmayı sağlamış bulunmaktayız. Türkiye’de kaliteli Çin mallarının perakende müşteriye satışıyla ilgili hayata geçirilecek olan bir proje üzerinde anlaştık. İlk etapta sekiz kategoride hizmet vermeyi düşünüyoruz. Bunların da kendi alt kategorileri olacak. Mobilyadan, mutfak eşyalarına, yapı malzemelerinden, aydınlatma, elektronik, spor ve eğlence ürünleri, çocuk ürünleri, olmak üzere birçok kaliteli markayı alt kategori ile sunmayı düşünüyoruz.

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

“Dragon Mart / City” ismi ile de anılan proje Türkiye dışında “Dragon Mart Dubai”, “Dragon Mart Bahreyn” ve Hindistan gibi ülkelerde faaliyet gösteriyor.

"Dragon Mart / City" ile Chinamex, sınır ötesi ticaret platformu geliştirmede de lider oldu, faaliyetleri Orta Doğu, Afrika, Latin Amerika, ABD ve Avrupa'yı da kapsıyor.

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Çinlilerin Yol Kuşak Projesi Türkiye’yi Kapsıyor

Çin hükümetinin çok önemsediği bir proje var. “Yol kuşak projesi” bunu İpekyolu projesi olarak düşünebilirsiniz. Çin hükümetinin hedefi şu: “Dünyadaki insanların kullandığı ürünlerin her ikisinden biri Çin malı olacak ve Çin’de üretilecek.Tabi bunun yapılabiliyor olması için de sadece üretmek yetmiyor. Bu ürünlerin lojistik bir ağ ile ulaştırılması gerekiyor. Burada Çin hükümeti de Türkiye’ye yatırım yapılmasını çok önemsiyor. Türkiye bu noktada Çinliler oldukça stratejik bir noktada bulunuyor. Bilindiği gibi bunun en büyük örneği Avcılar'da dünya devi Xiaomi’nin üretim fabrikası kurması olarak gösterilebilir.

Önümüzdeki aylarda projenin detayları netleştikçe basınla da paylaşmaya devam edeceğiz. Çinli ortağımız ile çıktığımız bu yolda başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Çok sağlam adımlar atıp, iyi araştırıp sıkı dokuyarak ilerlemeye devam edeceğiz. Projenin hem ülkemiz adına hem de bizim adımıza hayırlı olmasını diliyorum."

 

Turyap 35 milyon TL'ye icradan satılıyor!


Geri Dön