23 / 04 / 2024

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Firma: Mistral GYO

Proje: Konak projesi

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...



Daha önce konut, otel, ofis ve çarşı alanlarından oluşan Mistral  İzmir  projesini hayata geçiren Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İzmir Konak Mersinli projesi için harekete geçti. 

Proje 5 bin 954 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan İzmir Konak Mersinli projesi için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı.

Mistral GYO tarafından İzmir Konak Mersinli arsasında  'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak olup, Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylaşım oranı yüzde 45 olarak belirlendi. 

Konut ya da ofislerin bulunacağı projenin inşaat süresi, ruhsat alımından itibaren en geç 30 ay olarak belirlendi. 

Hedeflenen proje kapsamında inşa edilmesi planlanan bağımsız bölümler, sözleşme gereği şirketimize sunulacak olan proje sonrasında belirlenecek. 

 Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parselde yer alan 5.954,27 m2 büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre, Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylaşım oranı %45, geliştirilecek projenin inşaat süresi, ruhsat alımından itibaren en geç 30 ay olarak belirlenmiştir. Hedeflenen proje kapsamında inşa edilmesi planlanan bağımsız bölüm adedi, sözleşme gereği şirketimize sunulacak olan proje sonrasında belirlenecektir. Süreç içindeki tüm gelişmeler yatırımcılara KAP platformu üzerinden ilan edilecektir.

Web:http://mistralgyo.com/

Telefon: 0232 421 50 80

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön