20 / 04 / 2024

Drusilya Evleri Eskişehir!

Drusilya Evleri Eskişehir!

Firma: AYD Yapı

Proje: Drusilya Evleri

2015 yılı içerisinde teslim edilecek olan Drusilya Evleri Eskişehir'de yükseliyor. Drusilya Evleri Eskişehir Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak ödeniyor.



AYD Yapı tarafından hayata geçirilen Drusilya Evleri projesi Eskişehir'de konumlandırılıyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Drusilya Evleri Eskişehir projesinde konut satışları devam ediyor.


Toplamda 222 adet dairden meydana gelen Drusilya Evleri Eskişehir projesinde yer alan daireler 140 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.  Drusilya Evleri projesinde banka kredisi kullanmak mümkün.


2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Drusilya Evleri Eskişehir projesinde açık çocuk parkları, spor alanları, dinlenme alanları ve fitness salonu gibi sosyal alanlarda mevcut durumda.


50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Drusilya Evleri projesinde banka kredisi kullanmak için yüzde 25 peşin ödeme yapılması gerekiyor. Drusilya Evleri satış ofisi ile 444 92 93 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Drusilya Evleri Eskişehir nerede?

Drusilya Evleri ulaşım adresi:Aşağı Söğütönü Mah. 1511. Sk. Tepebaşı, ESKİŞEHİR


Eskişehir Drusilya Evleri nerede:

Drusilya Evleri Eskişehir!


Drusilya Evleri iletişim:

Telefon: 444 92 93

Web Adresi: www.drusilyaevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


Geri Dön