19 / 04 / 2024

Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları!

Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları!

Firma: AYD Yapı

Proje: Drusilya Evleri

Drusilya ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor...



Eskişehir Drusilya Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz.

D Rusilya Evleri projesi AYD İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Eskişehir Tepebaşı'nda konumlandırılan Drusilya konutlarının alanları 140 ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede konut teslimleri ise 2015 yılında yapılacak.

Drusilya Evleri Eskişehir projesinde fitness salonu, açık spor alanları, çocuk parkları, sosyal alanlar,  dinlenme alanları ve fitness salonu mevcut. Drusilya Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.

Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları!
Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2500 TL'den başlangıç gösteriyor. Drusilya Evleri Eskişehir fiyat bilgisi için Drusilya Evleri satış ofisini arayabilirsiniz.

Drusilya Evleri Eskişehir nerede ?
Eskişehir Drusilya Evleri nerede : Aşağı Söğütönü Mah. 1511. Sk. Tepebaşı, ESKİŞEHİR

Eskişehir Drusilya Evleri iletişim bilgisi :
AYD Yapı Drusilya Evleri iletişim:

Telefon: 444 92 93
Web Adresi: www.drusilyaevleri.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

Geri Dön