19 / 04 / 2024

drusilya evleri eskişehir daire fiyatları

drusilya evleri eskişehir daire fiyatları

Drusilya ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor...

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Drusilya Evleri’nde 4. Etap çalışmaları başladı!

AYD Yapı tarafından Eskişehir’e kazandırılan Drusilya Evleri’nde 4. Etap çalışmaları başladı. 52 daire ve ticaret merkezleri Temmuz 2018’de sahipleri ile buluşacak

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 'ta başlayacak.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Markiz Ihlamurkent Evleri Eskişehir!

Eskişehir Odunpazarı'nda Marşandiz Yapı imzasıyla yükselen Markiz Ihlamurkent Evleri projesinde toplam 600 adet konut bulunuyor.

Drusilya Evleri'nin ikinci etabında çalışmalar başladı!

Yakın bir gelecekte Eskişehir'in en gözde bölgesi haline gelmesi beklenen Söğütözü'nde inşa edilen Drusilya Evleri, mahalle konseptiyle inşa ediliyor. İlk etabı teslim edilen projenin ikinci etabında inşaat çalışmaları devam ediyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 144,06 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

drusilya evleri eskişehir daire fiyatları Haberi

drusilya evleri eskişehir daire fiyatları
Eskişehir Drusilya Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz.

D Rusilya Evleri projesi AYD İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Eskişehir Tepebaşı'nda konumlandırılan Drusilya konutlarının alanları 140 ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede konut teslimleri ise 2015 yılında yapılacak.

Drusilya Evleri Eskişehir projesinde fitness salonu, açık spor alanları, çocuk parkları, sosyal alanlar,  dinlenme alanları ve fitness salonu mevcut. Drusilya Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.

Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları!
Drusilya Evleri Eskişehir daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2500 TL'den başlangıç gösteriyor. Drusilya Evleri Eskişehir fiyat bilgisi için Drusilya Evleri satış ofisini arayabilirsiniz.

Drusilya Evleri Eskişehir nerede ?
Eskişehir Drusilya Evleri nerede : Aşağı...