29 / 03 / 2024

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.



Erkek giyiminde şıklık ve kalitenin adresi D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde hizmete açıldı. Marka inovatif, yüksek terzilik ürünü ve doğa dostu materyallerden oluşan ürünleriyle 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını yeni mağazasında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Next Level’daki açılışa özel indirimler de uygulanıyor.

Temiz ve güvenli alışveriş

Pandemi sürecinde özel hijyen timlerinin oluşturulduğu Next Level AVM, hijyen ve güvenlik nedeniyle Ankara’nın örnek projeleri arasında yer alıyor. Tüm tedbirlerin en üst seviyede alındığı alışveriş merkezinde ziyaretçi girişlerinden mal kabul girişlerine, ortak alanlardan yürüyen merpenlere kadar her nokta titizlikle temizleniyor, tüm detaylara büyük bir özen gösteriliyor. 24 saat yüzde yüz temiz hava sağlanan alışveriş merkezinde, sosyal mesafe kuralı uygulanırken, maskesiz girilemiyor.


Geri Dön