23 / 04 / 2024

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.



Açılışa; Aile ve Sosyal Politikalar Ba kam Ayşe Nur İslara Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tannverdi, Vali Hüseyin Avni Coş, Adapazan Belediye Başkam Süleyman Dfcşlı, Serpan Belediye Baştanı Yusuf Alemdar. Odak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral, AK Parti Milletvekili adayları, daire müdür Lal firma sahiplen ve Adapazarı Belediyesi çalışanları katıldı.


YENİ BİR SOLUK 

Odak Grup Yönetim Kurulu Başkam Gürcan Oral İzmir'in kent merkezin deki tarihi ören yeri olan Agora 'nın adı Çarşı- Pazar yerinden gelen Adapazan ile birleşince alışveriş anlayışına yeni bir sohık gekicegini söyledi Sakarya halkına yakışan bir alışveriş merkezi yapma fırsatı bulduklarını anlatan Ora! "Zengin ürün çeşitliliği ile yeni işyerlerini hizmete açıyoruz. 8 sinema solunu 2 bin metre İare aile eğlence merkezi çarşımız içeri sinde yer alacak. Rerüdi bir ortamda çocuklarınızın elini rahatlıkla bırakacağımı bir çarşıdır Agora" dedi. 


UZUN SOLUKLU BİR GAYRET 

Agoranın Sakarya'nın ilk alışveriş merkezi olduğunu ifade eden Ada pazarı Belediye Başkam Süleyman Dişli "2005 yılında temeli atılan bu yapı uzun soluklu bir gayret ile bugüne geldi 135 milyon lira harcanarak yapılan ve 60 bin metre kare alan üzerine kurulu bulunan alışveriş merkezini şehrimiz kazanmış olacak. Çalışmak bizlerden bereket Allah"tan"dedi. 


SAKARYA YILDIZLAŞIYOR 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi. Bu açılışı gelişmenin ufak bir numunesi olduğunu ifade eden İslam, Sakarya 13 yılda birçok alanda gelişme gösterdi. Sakarya demiryolu araçlarının üretim merkezi haline geliyor. İlk yerli otomotivi Sakarya'da üreteceğiz. İlk yerli tankımızı Sakarya'da üretiyoruz. Biz iş adamlarımızın Sakarya'da ki faaliyetlerine ayak uydurmaya çalışıyoruz" diye konuştu.


Bizim Sakarya


Geri Dön